Een greep uit onze meest gekozen hoofdgerechten:

Kaasfondue (naar believen)
De echte, Zwitserse kaasfondue bestaat uit een mengeling van kazen, subtiel gedoseerd en op smaak gebracht met wijn en kruiden. Het kleine vlammetje houdt de warmte en de vloeibaarheid op peil.

Raclette naar believen)
De oorsprong van raclette is zeer oud, schapenherders in de hoge valleien van het kanton Valais deden hun kaas smelten op een grote steen die voor een open vuur lag. Hoewel de steen en het openvuur werden vervangen door meer praktische toestellen, is de zeer eigen smaak van deze rustieke maaltijd onveranderd gebleven.

Fondue Bourguignonne (naar believen)
Sappig mals rundsvlees dat men op het fonduevorkje prikt en laat koken in olie

Visfondue (naar believené)
Een variatie van verschillende vissoorten: zalm, kabeljauws, roodbaars, inktvis, scampi,…
Wordt in blokjes gesneden en door u gekookt in een overheelijke visbouillon.

Fondue Chinoise Suisse (naar believen)
Filterdun gesneden rundsvlees dat men rond het fonduevorkje draait en in bouillon naar wens laat koken.

Gourmet (naar believen)
Een variatie van de Fondue Bourguignonne waar in plaats van kokende olie, de grill wordt gebruikt.

Dranken uit de Alpen
Wij bieden u frisdrank (Almdudler), bier (Hefetrüb) alsook het enige echte Gletscher Eis.